Wonegg automatic temperature control multi-function egg tray for 12 eggs incubator

Short Description:

This machine is simple, compact and lightweight. The high transparent cover can observe the development of eggs at any time. The multi-functional egg tray can meet different incubation needs, and the simple button design can be mastered by young and old. Whether it is home incubation or used as educational supplements, it is a wise choice.


Product Detail

Product Tags

Features

【Automatic temperature control&display】Accurate automatic temperature control and display.

【Multifunction egg tray】Adapt to various egg shape as required

【Auto egg turning】 Auto egg turning,simulating original mother hen’s incubation mode

【Washable base】Easy to clean

【3 in 1 combination】Setter,hatcher,brooder combined

【Transparent cover 】 Observe hatching process directly at any time.

Application

Smart 12 eggs incubator is equipped with universal egg tray,able to hatch chick, duck, quail,bird,pigeon eggs etc by kids or family. Meanwhile, it can hold 12 eggs for smaller size. Small body but big energy.

1920-650

Products Parameters

Brand WONEGG
Origin China
Model M12 Eggs Incubator
Color White
Material ABS&PC
Voltage 220V/110V
Power 35W
N.W. 1.15KGS
G.W. 1.36KGS
Packing Size 30*17*30.5(CM)
Package 1pc/box

 

More Details

1

Smart 12 egg incubator,high cost effective,explore the birth of life,witness the growth

2

Six highlight feature:Automatic temperature control/Automatic egg turning/Turbo fan uniform temperature/External water adding/360 degree visible hatching/Safe&Environmentally friendly material

3

Simple control panel,easy to operate.Silicone heating wire for more stable temperature.

4

Tree shaped egg tray for different size eggs,360 degree automatic egg turning.

5

High transparency cover,no need to open the cover to watch hatching process at any time.

6

Automatically add water, no need to add water many times a day, enjoy your life

Exception handling during hatching

1. Power outage during incubation?

Answer: Raise the temperature of the incubator, wrap it with styrofoam or cover the incubator with a quilt, and heat the water in the water tray.

 

2. The machine stops working during the incubation process?

Answer: The machine should be replaced in time. If the machine is not replaced, the machine should be insulated (heating devices such as incandescent lamps are placed in the machine) until the machine is repaired.

 

3. How many fertilized eggs die on days 1-6?

Answer: The reasons are: the incubation temperature is too high or too low, the ventilation in the incubator is not good, the eggs are not turned, the eggs are re-steamed too much, the condition of the breeding birds is abnormal, the eggs are stored for too long, the storage conditions are improper, and genetic factors.

 

4. Embryo death in the second week of incubation

Answer: The reasons are: high storage temperature of breeding eggs, high or low temperature in the middle of incubation, infection of pathogenic microorganisms from maternal origin or from eggshells, poor ventilation in the incubator, malnutrition of breeders, vitamin deficiency, abnormal egg transfer , Power outage during incubation.

 

5. The young chicks are fully formed, retain a large amount of unabsorbed yolk, do not peck the shell, and die in 18--21 days

Answer: The reasons are: the humidity of the incubator is too low, the humidity in the hatching period is too high or low, the incubation temperature is improper, the ventilation is poor, the temperature in the hatching period is too high, and the embryos are infected.

 

6. The shell is pecked, and the chicks are unable to expand the peck hole

Answer: The reasons are: too low humidity during hatching, poor ventilation during hatching, short-term over-temperature, low temperature, and infection of embryos.

 

7. The pecking stops midway, some young chicks die, and some are still alive

Answer: The reasons are: low humidity during hatching, poor ventilation during hatching, and excessive temperature in a short period of time.

 

8. chicks and shell membrane adhesion

Answer: The moisture of the hatching eggs evaporates too much, the humidity during the hatching period is too low, and the egg turning is not normal.

 

9. The hatching time is delayed for a long time

Answer: Improper storage of breeding eggs, large eggs and small eggs, fresh eggs and old eggs are mixed together for incubation, the temperature is maintained at the maximum temperature limit and the minimum temperature limit for too long during the incubation process, and the ventilation is poor.

 

10. Eggs burst before and after 12-13 days of incubation

Answer: The eggshell is dirty, the eggshell is not cleaned, bacteria invades the egg, and the egg is infected in the incubator.

 

11. Embryo hatching is difficult

Answer: If it is difficult for the embryo to emerge from the shell, it should be artificially assisted. During the midwifery, the egg shell should be gently peeled off to protect the blood vessels. If it is too dry, it can be moistened with warm water before peeling off. Once the head and neck of the embryo are exposed, it is estimated that it can break free on its own. When the shell comes out, the midwifery can be stopped, and the egg shell must not be forcibly peeled off.

 

12. Humidification precautions and humidification skills:

a. The machine is equipped with a humidifying water tank at the bottom of the box, and some boxes have water injection holes under the side walls.

b. Pay attention to the humidity reading and fill the water channel when needed. (usually every 4 days - once)

c. When the set humidity cannot be achieved after working for a long time, it means that the humidification effect of the machine is not ideal, and the ambient temperature is too low, the user should check

Whether the upper cover of the machine is properly covered, and whether the casing is cracked or damaged.

d. In order to enhance the humidification effect of the machine, if the above conditions are excluded, the water in the water tank can be replaced with warm water, or an auxiliary such as a sponge or a sponge that can increase the water volatilization surface can be added to the water tank to assist the volatilization of water.


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories